JBX
How to JB

How to Procesreglement (klassikaal/online) 


How to Procesreglement_1

Wat?

JBX heeft in 2019 met trots de training 'How to Procesreglement' gelanceerd. In deze training leren de deelnemers hoe het Procesreglement Civiel Jeugdrecht eruit ziet en wat de betekenis hiervan is in de jeugdbeschermingspraktijk. Van het indienen van verzoekschriften tot en met de beschikking van de rechtbank. De deelnemers krijgen een beeld van de procesregels rond het indienen van verzoek- en verweerschriften en welke termijnen en andere formele vereisten er hierbij gelden. Ook wordt het belanghebbenden-begrip nader uitgelegd.

How to Procesreglement kan complementair zijn aan uw eigen trainingsaanbod en deelnemers een basis geven van waaruit bijv. verdieping mogelijk is in een functiescholingstraject of fysieke/online bijeenkomt. 

Voor wie?

Jeugdbeschermers, gedragswetenschappers, secretariaatsmedewerkers, teammanagers en andere geïnteresseerden binnen een Gecertificeerde Instelling.

Hoe?

Heeft u interesse om deze training af te nemen voor uw medewerkers , neemt u dan contact met mij op voor de mogelijkheden.